Sculpturen

Laatst bijgewerkt op 2024-05-19

Een sculpture van uzelf!

Een unieke gedachte, want over 10 jaar of langer zien we er allemaal anders uit! U OOK!!!

De kunst van het maken van een sculpturen is al vele eeuwen oud…

Een aantal jaren geleden bezochten mijn vrouw en ik het Archeologisch Museum in Izmir (Turkije). Daar mochten we bij hoge uitzondering een kunstschat bewonderen in een afgesloten kamer die normaal niet voor het publiek toegankelijk was. In deze kamer kregen we onder grote eerbied van de suppoost een schitterend bronzen sculptuur van de Godin Demeter te zien.

Deze bronzen sculptuur heeft een blijvende indruk bij mij achter gelaten. Nu, jaren later leek het mij een uitdaging om met de huidige nieuwe materialen
en duidelijk andere technieken als eeuwen geleden ook eens sculpturen te gaan maken.

Na een uitgebreid onderzoek in binnen- en buitenland naar de hedendaagse middelen en het uitproberen hiervan, hebben we een dermatologisch getest product gevonden welke snel droogt en goed is te verwerken. Hierdoor kunnen we nu ge-airbrushte sculpturen voor u maken om uw kantoor, hal, showroom, etalage of gewoon de huiskamer te verfraaien.

Voor het maken van een sculptuur beschikken wij over verschilllende mooie, geproportioneerde modellen. Ook is het natuurlijk mogelijk om zelf model te staan voor uw eigen sculptuur.

Als de sculptuur gemaakt is, kunnen wij deze daarna in elke gewenste uitvoering voor u airbrushen. Doordat wij het sculptuur in elke gewenste kleur of voorstelling (b.v brons of een body-paint voorstelling) kunnen airbrushen kunnen wij uw sculptuur helemaal aan uw omgeving aanpassen.

Wij hebben al vele sculpturen gemaakt voor zakelijke en privé doeleinden.

Onder ons portfolio ziet u een greep uit deze opdrachten.

Maar…, wilt u zelf graag eens een sculptuur maken. Ook dit kan bij ons. U kunt zelf, onder onze vakkundige leiding, een sculptuur van uw partner maken door middel van het volgen van een 1-daagse workshop.

Voor meer informatie kunt u dit formulier gebruiken of bellen met 06 – 5577 0507

U ontvangt zo spoedig mogelijk de informatie per e-mail of post.

Terug naar boven