Body-Paint

Laatst bijgewerkt op 2021-01-10

Body-painting spreekt veel mannen en vrouwen tot de creatieve verbeelding.
Het is dan ook een erg oude kunst, die we al vele eeuwen geleden tegenkwamen bij o.a. de holenmens, en later bij de indianen die zichzelf met natuurlijke kleurstoffen beschilderden. Vandaag de dag kunnen we deze kunst uiten door de vele soorten en kwaliteiten make-up verven te gebruiken die er op de markt zijn.

Voor het zogenaamde ‘body-painten’ zijn verschillende soorten verf beschikbaar. Wij zijn met diverse van deze merken met de airbrush aan het experimenteren geweest.

Wij waren echter niet erg tevreden met de behaalde resultaten. Het hoofdprobleem was steeds de zeer snelle verstopping van het airbrush-pistool bij de toch zwaar gepigmenteerde verven.

Wij hebben al vele jaren geleden de 100 serie van FARDEL® ontdekt (die uitstekend geschikt is voor de airbrush) en waren heel erg enthousiast over het product.

De belangrijkste ontdekking die we deden, was het feit dat we de verf erg gemakkelijk met water konden verdunnen, en toch een dekkend effect bleef behouden.

Daarna kwam de tweede belangrijke ontdekking. De verf bleek eenvoudig te verwerken en het airbrush-pistool bleek zeer gemakkelijk weer schoon gemaakt te kunnen worden. Door de verf af te dekken, is het uitstekend mogelijk om een hele dag ge-paint (bijvoorbeeld voor op een beurs of een feest) door te brengen!

Wij verzorgen al vele jaren ook body-paint opdrachten (Beursen, vrijgezellenparties, voor particulieren, personeelsfeesten en e.d.).

Meer voorbeelden vindt u onder ons portfolio.

Voor informatie over een bodypaint opdracht, of wilt u zelf eens een keer voor de lol ge-bodypaint worden dan kunt u dit formulier gebruiken of bellen met 06 5577 0507

U ontvangt zo spoedig mogelijk de informatie van ons.

Terug naar boven