Body-Paint

Laatst bijgewerkt op 2024-06-09

Body-painting spreekt veel mannen en vrouwen tot de creatieve verbeelding.
Het is dan ook een erg oude kunst, die we al vele eeuwen geleden tegenkwamen bij o.a. de holenmens, en later bij de indianen die zichzelf met natuurlijke kleurstoffen beschilderden. Vandaag de dag kunnen we deze kunst uiten door de vele soorten en kwaliteiten make-up verven te gebruiken die er op de markt zijn.

   

We zijn per 1-1-2024 met pensioen, en gestopt met alle airbrush activiteiten!

Voor het ‘body-painten’ zijn verschillende soorten verf beschikbaar. Wij zijn met diverse van deze merken met de airbrush aan het experimenteren geweest.

Wij waren echter niet altijd tevreden met de behaalde resultaten. Het hoofdprobleem was steeds de zeer snelle verstopping van het airbrush-pistool bij de toch zwaar gepigmenteerde verven.

Het is dus belangrijkste om verf te zoeken die erg gemakkelijk met water kan worden verdund, en toch een dekkend effect blijft behouden.

Ook belangrijke is dat het eenvoudig is te verwerken en het airbrush-pistool en gemakkelijk weer schoon gemaakt kan worden. Door de verf met een tijdelijke doorzichtige lak af te dekken, is het uitstekend mogelijk om een hele dag ge-paint (bijvoorbeeld voor op een beurs of een feest) door te brengen!

Wij verzorgen al vele jaren ook body-paint opdrachten (Beursen, vrijgezellenparties, voor particulieren, personeelsfeesten en e.d.).

Meer voorbeelden vindt u onder ons portfolio.

U ontvangt zo spoedig mogelijk de informatie van ons.

Terug naar boven